Tennisbaan huren bij HLTC Het Elderink

Wat houdt het huren van een tennisbaan in?

Eén of meerdere tennisbanen kunnen worden verhuurd aan leden, niet-leden, bedrijven, verenigingen en groepen om op te tennissen. Bijvoorbeeld als je een eigen toernooitje wilt organiseren met wat vrienden of familie of met je bedrijf.

Tip: Ga je tennissen met de intentie om eventueel lid te worden, dan kun je ook als introducé mee met een bestaand lid van de vereniging, zie Introducé reglement. 

Hoe moet je aangeven dat je eén of meerdere tennisbanen wilt huren?     

Neem contact op met het secretariaat van onze vereniging. E-mail: [email protected]    Geef hierbij aan wanneer en met wie of welke groep je wil komen tennissen. Na ontvangst van de betaling (zie kosten) wordt de tennisbaan gereserveerd. Leden van de vereniging die tegelijkertijd willen tennissen zien dan dat deze baan is verhuurd.  

Wat zijn de kosten?  

Wie huurt? Kosten per baan per uur
Leden in combinatie met niet-leden € 10,00 
Alleen niet-leden € 15,00

 

Wat zijn de spelregels?

  1. Het huren van een baan is niet mogelijk tijdens verenigingsactiviteiten zoals inlooplessen,  toernooien en competitie. Op de website, bij agenda, kun je zien of er activiteiten staan gepland.
  2. Er mag alleen op de gehuurde baan gespeeld worden als het verschuldigde bedrag is voldaan.
  3. De huurder(s) houden zich aan de geldende regels op en rond de baan (zie website).
  4. HLTC Het Elderink kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de huurder tijdens het spelen te maken krijgt met een ongeval of een blessure.  

Betaling

Het bedrag dient vooraf betaald te worden op rekening NL79 RABO 0327 451912 t.n.v. H.L.T.C. Het Elderink met vermelding van “verhuur” + datum + naam ”.  

Vragen?

Voor vragen over het huren van een baan kun je terecht bij het secretariaat van de tennisvereniging. E-mail : [email protected] 

Tennisbaan huren HLTC Het Elderink.pdf