Clubkampioenschappen 2019

Ook dit jaar is er weer veel strijd geleverd tijdens de Onstenk Meubelen Clubkampioenschappen, die gehouden werden van 2 t/m 7 september 2019.

Dit jaar was de inschrijving ook open gesteld voor sponsoren en niet-leden. Dit gaf weer nieuw elan aan dit toernooi en leverde ook enkele nieuwe leden op. De commissie Tenniszaken kon ongeveer 60 deelnemers indelen in de verschillende klassen. Opvallend is dat tegenwoordig iedereen het liefst wil dubbelen en dat gezelligheid daarbij op het eerste plan staat.  

Veelal waren de weersomstandigheden prima en konden de wedstrijden volgens planning verlopen, ondanks de nodige verhinderingen van de deelnemers. De finales werden gespeeld op zaterdag 7 september.

Veel spanning zat er in de finalepartij heren dubbel 8. Dit ging voortdurend gelijk op, maar uiteindelink wisten Sander Hukker en Tim Salie nipt te winnen van Wim Homan en Fred Ruiterman.  

Winnaars Sander Hukker en Tim Salie, herendubbel 8

De prijzen werden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Onstenk Meubelen en Houx Sport (Zutphen). Bas Koens Schoonmaakservice sponsorde de tennisballen tijdens de finalepartijen.  

Tijdens de prijsuitreiking werd een verloting georganiseerd, waarbij de deelnemers door NH Hotels beschikbaar gestelde waardebonnen konden winnen voor een overnachting incl. ontbijt voor 2 personen in HN Veluwe Sparrenhorst te Nunspeet. De gelukkige winnaars hiervan waren Johan Derksen en Leo Stapelbroek.  

De Winnaars van de diverse onderdelen waren:

Heren dubbel 6

1 Paul Mokkink en Johan Derksen,  2 Harald Stapelbroek en Rob Besselink

Heren dubbel 7

1 Edwin Doenbeek en Erwin Hoeksma, 2 Herman de Winkel en Mats de Winkel

Dames dubbel 7

1 Laura de Jong en Iris van de Weerd, 2 Mariëlle Slager en Rinske ter Welle-Cornelissen

Gemengd dubbel 7

1 Laura de Jong en Sander Derksen, 2 Renate Lestrade en Bert Stege

Heren dubbel 8

1 Sander Hukker en Tim Salie, 2 Wim Homan en Fred Ruiterman  

Gemengd dubbel 8

1 Mieke Sesink en Herman Hiddink, 2 Erna Veenink en Eric Melgers