Werving Opvang en Behoud (WOB) van leden

Commissie WOB

De commissie WOB zal op termijn verder gaan als Evenementencommissie. Nieuwe leden zullen in de toekomst begeleid gaan worden door een "maatje". Het maatje zal het nieuwe lid wegwijs maken binnen de vereniging.

We zijn een gezellige, actieve commissie die WervingOpvang en Behoud van leden tot taak/doel heeft. Mocht je interesse hebben om bij HLTC Het Elderink te komen tennissen, en je hebt een vraag die door de informatie op de website niet beantwoord wordt, neem dan gerust contact met ons op. 

Indien je bij ons lid wilt worden, kun je je aanmelden via het inschrijfformulier (zie lidmaatschap). Je aanmelding wordt door de ledenadministratie verwerkt. Wij worden geïnformeerd wanneer er een nieuwe aanmelding is geweest.

Wat doet de WOB commissie voor jou?

  • We sturen een welkomstmail aan het nieuwe lid met algemene informatie tav het tennissen bij HLTC Het Elderink.
  • Mocht je nadere informatie wensen, of het prettig vinden om persoonlijk wegwijs gemaakt te worden binnen onze vereniging dan is dat  ook mogelijk. Hiervoor kan een van ons een afspraak met je maken.
  • Ook is het mogelijk om samen eens te gaan tennissen en om je voor te stellen aan andere (nieuwe) leden.
  • Verder zijn we aanspreekpunt voor nieuwe leden bij diverse vragen. 

Elke jaar organiseren we een aantal activiteiten, waarin natuurlijk het samen tennissen centraal staat, maar minstens zo belangrijk is de gezelligheid en het laagdrempelig leren kennen van andere leden. 

Jaarlijks organiseren we o.a. de volgende activiteiten:

  1. Stratentennis / Slag om Baan 6.  Dit evenement wordt in maart van ieder jaar georganiseerd. Leden kunnen zich inschrijven met een team van met name niet-leden,  om gezellig een aantal potjes te tennissen om mensen te laten kennismaken met de tennissport bij onze vereniging. Hierna is er de mogelijkheid om middels een actielidmaatschap,  met een aantal gratis tennislessen, gedurende de maanden april en mei te komen tennissen. 
  2. De WOB competitie voor tenniss(t)ers met speelsterkte 8/9 met weinig competitie-ervaring, die het leuk vinden om ervaring op te doen in het spelen van dubbel westrijden. Deze competitie wordt georganiseerd op 5 vrijdagavonden in de periode maart-juni. 
  3. Het Stamppot-toernooi  vindt jaarlijks in november plaats. Een gezellig toernooi voor leden met diverse speelsterktes. Natuurlijk hoort daar een overheerlijk stamppotbuffet bij. 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].  

Met vriendelijke groet, 

Commissie WOB

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 575 462 636

H.L.T.C. Het Elderink

Elderinkweg 7
7255 KA Hengelo gld