Huldiging kampioenen competitieteams

18 november 2019


Dit jaar 3 kampioensteams in najaarscompetitie HLTC Het Elderink.  

In de periode van medio september t/m begin november werd de najaarscompetitie gespeeld, waaraan verschillende teams van het Elderink meegedaan hebben op zowel de vrijdagavond als de zaterdagmiddag. Van de zes teams die meededen werden er maar liefst drie kampioen!

Het zaterdag herenteam van aanvoerder Paul Mokkink werd kampioen in de 2e klasse, zes tegenstanders werden verslagen en 1x werd een gelijkspel behaald.

Het mixed team van Mariëlle Slager werd ongeslagen kampioen op de vrijdagavond in de 3e klasse door maar liefst 6 wedstrijden met 4:0 te winnen en 1x een gelijkspel.

Tot slot werd het herenteam van Dick Wullink kampioen in de 3e klasse op vrijdagavond. Van de 7 wedstrijden werden er 4 gewonnen en 3 gelijk gespeeld. Na een aantal spannende partijen werd door dit herenteam het kampioenschap behaald via een verdienstelijk gelijk spel tegen medekoploper Neede.  

De kampioenen werden afgelopen vrijdag gehuldigd door de commissie tenniszaken. Dit gebeurde na een gezellige (tennis)avond met alle competitieteams die mee hebben gedaan aan de voorjaars-, zomeravond- en najaarscompetitie. Ook de kampioenen van de voorjaarscompetitie, team Maarten Hukker en zomeravond competitie, team Marko Versteegen werden daar in het zonnetje gezet, zie foto.

Meest succesvolle speler was dit jaar Erik Kleinreesink, die maar liefst met 3 teams kampioen werd. Meer informatie: www.hetelderink.nl rubriek competitie.

Nieuwscategorieën