Nieuwe pasjes ophalen

17 februari 2019


Voor alle tennisleden van het elderink,
 
De nieuwe pasjes zijn weer binnen en net als andere jaren kunnen jullie die weer bij ons ophalen in de kantine.
In week 9, kan iedereen weer in de kantine zijn/haar pasje afhalen op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond(25 t/m 28 februari), van 19.30 uurt/m 20.30 uur.
 
De commissie kantinezaken zal er dan ook weer zijn voor het uitreiken van de muntjes die door het draaien van kantinediensten verdiend zijn.
 
Mocht je het om de een of andere reden niet kunnen redden een van deze avonden te komen, kan je ook een van je tennismaatjes vragen het pasje en de muntjes voor je mee te nemen, dit alleen als het echt niet anders kan wij verzoeken jullie toch zoveel mogelijk om zelf te komen.
Na deze week kan het pasje alleen afgehaald worden bij mij thuis of wanneer ik toevallig op de tennisbaan ben, je kan me daarvoor bereiken op 0622709712.
 
Zoals jullie ws wel weten gaat al het nieuws tegenwoordig via de digitale weg, het is daarom belangrijk dat een ieder de clubapp van onze vereniging op zijn/haar telefoon installeert om vooral geen nieuws te missen.
Hiervoor is deze avonden de commissie communicatie aanwezig om te helpen voor een ieder die hier behoefte aan heeft, breng daarvoor wel je telefoon mee!!!!!
 
 
Hoop jullie allemaal te zien in week 9, tot dan
 
Gr berdy langeler
Ledenadministratie het elderink hengelo gld

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 575 462 636

H.L.T.C. Het Elderink

Elderinkweg 7
7255 KA Hengelo gld