Rabo ClubSupport

18 oktober 2021


Jouw stem is geld waard (reminder)!

De Rabobank organiseert ook dit jaar Rabo ClubSupport. Opnieuw zijn verenigingen en stichtingen in de gelegenheid om in aanmerking te komen voor een bijdrage via deze actie. De hoogte is afhankelijk van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht op onze vereniging. Vorig jaar leverde RaboClubSupport maar liefst € 648,- op voor H.L.T.C. Het Elderink.

Ben je lid van de Rabobank dan kun je via de Rabo App of online op rabobank.nl/leden/clubsupport je stem uitbrengen van t/m 24 oktober. Je hebt de mogelijkheid om 5 stemmen uit te brengen, waarvan maximaal 2 op H.L.T.C. Het Elderink. Zie voor meer informatie rabobank.nl/leden/clubsupport.

De huidige kunstgrasbanen liggen er inmiddels 16 jaar en zijn zolangzamerhand aan vervanging toe. Dit vergt een forse investering. Wij willen het geld uit de Rabo ClubSupport actie dan ook graag hieraan besteden.

Beste clubleden, ik verzoek u vriendelijk om uw familie, kennissen, buren, werk etc. uit te nodigen hun stem (indien lid van de Rabobank) uit te brengen op H.L.T.C. Het Elderink. Denk hierbij ook aan het inzetten van sociale media, zoals whatsapp groepen, facebook etc. Op deze manier bereiken we veel mensen en elke stem is een leuk bedrag voor onze vereniging!

Hartelijk dank alvast voor je stem.

Nemens de commissie Sponsorzaken

Dick Wullink

Nieuwscategorieën