Algemene informatie over Het Elderink

H.L.T.C. Het Elderink is opgericht op 25 oktober 1966. Het is de tennisvereniging waar recreatie, wedstrijdsport en gezelligheid heel goed samen gaan.

Tennis kan op ieder niveau en door iedereen beoefend worden. De club beschikt over 5 kunstgrasbanen die allemaal voorzien zijn van verlichting. Het clubgebouw is ruim en sfeervol en zowel de kantine als de kleedkamers zijn in 2013 compleet gerenoveerd. Eigen leden beheren de kantine.

De vereniging bestaat uit ongeveer 160 leden waarvan ca. 15 jeugdleden. De tennislessen worden verzorgd door een professionele trainer.

Gedurende het gehele jaar bestaat er de mogelijkheid om te tennissen. Dat kan eventueel ook (eerst) voor een kortere periode, zoals bij het 3 maanden lidmaatschap. De meeste leden kiezen voor het voordelige jaarlidmaatschap. Voor meer informatie en tarieven over het lidmaatschap klik hier 

Activiteiten van de vereniging  

Competities

HLTC Het Elderink is lid van de KNLTB en neemt deel aan diverse competities. In het voorjaar (april-mei), in de zomer (mei-juni) en in het najaar (sept-okt) kun je wedstrijden spelen in teamverband.