Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van H.L.T.C. Het Elderink! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/3 Algemeen
2/3 Aanvullende vragen Zie ook de toelichting.
>
3/3 Lidmaatschap Zie ook de toelichting.
>

 

Wat leuk dat je je gaat inschrijven als lid bij tennisclub Het Elderink. Lees deze informatie even door voordat je het formulier gaat invullen

De ledenadministratie wordt verzorgd door Berdy Langeler, email: [email protected].

Door je aan te melden ga je akkoord met de Privacyverklaring van onze vereniging, zie ook  https://www.hetelderink.nl/privacyverklaring

De contributie zal worden geïnd via KNLTB.Club door Mollie.

Je persoonsgegevens en IBAN Rekeningnummer worden hiervoor verstrekt aan KNLTB.Club. Deze gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, ledenadministrateur, KNLTB.Club en jezelf als clublid (ook via de clubapp).

De verwerking van de betalingsgegevens voor de verenigingscontributie zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

De gegevens worden veilig opgeslagen en niet voor andere doelen dan bijhouden lidmaatschap en contributiebetaling gebruikt en nooit aan derden verstrekt.

 

Permanente leden kunnen kiezen voor contributiebetaling in 1 keer of in 4 termijnen.

Opzegging lidmaatschap permanente leden kan alleen per volgend kalenderjaar en dient per e-mail aan [email protected] te gebeuren voor 1 januari van dat volgend jaar.

 

Als je nu lid van de KNLTB bent of bent geweest, vragen wij je, (indien mogelijk) het bondsnummer en de speelsterkten ook door te geven. 

 

Als vereniging draaien we op vrijwilligers, die werkzaam zijn binnen een groot aantal commissies. Het zou fijn zijn als je bij de aanmelding aangeeft of je hier ook deel van zou willen uitmaken.

 

Wij hebben als vereniging de ambitie om ons ledenaantal te laten groeien. Ervaring leert dat we de meeste nieuwe leden aangemeld krijgen via contacten van bestaande leden. Dit willen we graag nog verder stimuleren. Om deze reden is besloten om een bonus van 40,- Euro (als waardebon van een sponsor) uit te keren aan leden die een nieuw permanent lid laten aanmelden.  

 

Wij verzoeken je om op het inschrijfformulier aan te geven of - en zo ja door wie - van de huidige leden je bent aangespoord om permanent lid te worden. Dit bestaande lid zal t.z.t. een bonus ontvangen als het nieuwe lid tenminste 6 maanden permanent lid is geworden.