Sponsortoernooi 2022

Op zaterdag 2 april werd het jaarlijkse sponsortoernooi gehouden. In totaal namen 25 teams (zowel dames-, mixed- als herendubbels) deel aan dit jaarlijks door de commissie Sponsorzaken georganiseerde toernooi. Vanwege de coronaperikelen kon het de laatste 2 jaar helaas niet door gaan en het was nu alweer de 13e keer, dat dit gezellige toernooi voor de sponsors werd gehouden.

Onder redelijke weersomstandigheden, de sneeuw was net weer verdwenen, speelden alle teams eerst een drietal groepswedstrijden. Hierna vond de finalepartij plaats tussen de teams van KeuzeKunst en Bouwbedrijf Goossens-Melgers.

Het teamvan Bouwbedrijf Goossens-Melgers met Tom Goossens en Eric Melgers wist de finale te winnen en de felbegeerde wisselbeker in de wacht te slepen. De aanmoedigingsprijs, dit jaar omgedoopt tot enthousiasme prijs, werd gewonnen door Annemijn Salomons en Luna Lubbers van team Café De Jongens.

Na afloop was het tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij vele sponsoren aanwezig waren. De dag werd afgesloten met een overheerlijke barbeque georganiseerd door Willem van de Akker.

Spelers finale partij sponsortoernooi HLTC Het Elderink van links naar rechts Tom
Goossens, Eric Melgers (team bouwbedrijf Goossens-Melgers) en Kris Rewinkel, Rik ter Welle
(team KeuzeKunst).